Tekninen myyjä

Haluatko olla mukana rakentamassa teknistä tulevaisuutta kanssamme? Haemme osaavaan joukkoomme SKS Mekaniikkaan

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle Varistoon.

Tehtävääsi kuuluu yritysasiakkaiden kanssa työskentely puhelimitse, mekaanisten komponenttien myyntitilausten ja -tarjousten käsittely sekä tekninen tuki ja asiakaspalvelu. Olet osa myyntitiimiämme ja saavuttamassa yhteiset tavoitteet.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja
  • sinulla on innostusta ja halua asiakaspalveluun
  • kommunikoit sujuvasti suomen- ja englanninkielellä
  • sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • sinulla on halu oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi ja nautit asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta.
  • sinulla on tekninen koulutus (esim. kone- tai koneautomaatioinsinööri)

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai juuri valmistunut. SKS kouluttaa sinut tuotevalikoimamme asiantuntijaksi.

Teknisenä myyjänä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä alan uusimpien teknisten tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, innostavan ja osaavan tiimimme tuen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä alan huippuosaajien tiimiimme, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi 15.12.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Katri Hopeakoski puh. 040 801 1925 tai myyntipäällikkö Timo Tepponen puh. 050 371 2003 arkisin klo 9:00 – 17:00.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.sks.fi.

SKS Mekaniikka Oy markkinoi ja myy mekaniikan ja voimansiirron ratkaisuja teknologiateollisuudelle. Tuotevalikoimamme kattaa koneenrakennuksen mekaanisten rakenneosien, käyttölaitteiden ja voimansiirron tarpeet. Kokemuksen, syvällisen tuoteosaamisen ja asiakaskohtaisten palveluratkaisujen ansiosta laatu on korkea myös kokonaistoimituksissa

SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy, SKS Sweden AB ja SKS Tehnika OÜ muodostavat viiden yrityksen kokonaisuuden; SKSGroup, joka on osa Axel Johnson International konsernia. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 130 henkilöä.

Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut ja kuljetusratkaisut. Konserniin kuuluu yli 90 yhtiötä, joissa työskentelee noin 3 000 työntekijää 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 750 miljoonaa euroa vuodessa.


Työpaikan sijainti

Vantaa

Työsuhteen muoto

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva


SKS Mekaniikka Oy

Yhteyshenkilö

Katri Hopeakoski