Kirjanpitäjä

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluyhtiöistä. Autamme asiakkaitamme tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla, sopimusasiakkaille räätälöidyillä verkkopalveluilla sekä kaikille avoimilla yritys- ja kuluttajatietopalveluilla. Asiakastiedon liikevaihto vuonna 2017 oli 56,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 150. Asiakastieto Group Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lue lisää: www.asiakastieto.fi.

Haemme taloushallinnon tiimimme vakituiseen työsuhteeseen


KIRJANPITÄJÄÄ

Vastaat juoksevasta kirjanpidosta, osto- ja myyntireskontran täsmäytyksistä, käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä projektilaskennasta. Lisäksi toimit M2-matkalaskunhallintaohjelman pääkäyttäjänä. Osallistut osavuosikatsausten ja tilinpäätöksen laatimiseen ja sinulla on keskeinen rooli talousjärjestelmiemme kehitystyössä.

ODOTAMME SINULTA

Olet tottunut käyttämään tietotekniikkaa monipuolisesti ja omaksut taloushallinnon järjestelmät nopeasti. Lisäksi hallitset taloushallinnon englannin kielen sanaston. Henkilönä olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja numerotarkka ja sinulla on hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Arvostamme kokemusta käytössämme olevista järjestelmistä (NetSuite, Sonet, OpusCapita, M2).

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi

  • Kaupallista peruskoulutusta (esim. tradenomi)
  • Muutaman vuoden työkokemusta juoksevan kirjapidon tehtävistä
  • Sujuvaa Excel-osaamista

MIKSI ASIAKASTIETO

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Pörssilistattuna yhtiönä Asiakastieto tarjoaa taloushallinnon ammattilaiselle mielenkiintoisia mahdollisuuksia syventää osaamistaan ja olemme sitoutuneita tukemaan ammatillista kehittymistäsi. Osaamistasi pääset päivittämään aina halutessasi, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Uudet, modernit toimitilamme Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapojamme.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos jäit vielä kaipaamaan tarkempia tietoja tehtävästä, kirjanpitoryhmämme vetäjä Paula Vinnari vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse puh. 0503246501 27.4 klo 13-15 tai 11.5 klo 13-15 tai sähköpostitse paula.vinnari@asiakastieto.fi. Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta 13.5.2018 mennessä.


Työpaikan sijainti

Helsinki

Työsuhteen muoto

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva


Suomen Asiakastieto Oy

Yhteyshenkilö

Sari Metsänen